Your address will show here +12 34 56 78

Referencer

Opførelse af arkitekt tegnet sommerhus i Ebeltoft

Vi har i samarbejde med Alexander Skak Hessner fra Tegnestuen ASH har vi opført et smuk og moderne sommerhus i Egsmark i udkanten af Ebeltoft, med store panorama glas partier og udsigt til havet. 


Huset er opført som en "let" trækonstruktion, på et støbt fundament, med FSC certificeret træ og ECO isoleringsmaterialer.

Plads til hele familien

Huset er 120 m2 stort og har værelser til 8 sovende gæster. Resten af pladsen er fordelt på 2 smarte badeværelser og et stort køkken alrum med plads til både hygge, fordybelse og madlavning. 


Kombinationen af det lyddæmpende bæredygtige kvalitets gulv fra Berry Alloc© og Troltekt© loftspladernes gode egenskaber giver en fantastisk akustik i rumme trods de store glas partier og hårde murstenvægge.

  • Text Hover
  • Her har vi lavet et super lækkert bord i rent egetræ som passer perfekt til den lyse stue

Sibirisk lærketræ, oppe og nede..

Terrassen og udhænget er begge lavet i sibirisk lærketræ, som ved oliering står flot gyldent, og ellers vil patinere smukt sølvgråt. Lærketræ er et godt langtids holdbart materiale, som klarer sig godt i det danske klima. Træet giver et flot blødt look til det eller stramme og stilrene design.


Listerne i udhænget er ca. 1/3 af terrassebræddernes dimension, hvilket fremhæver det store udhængs massive udtryk.

Frilufts-Sauna

Vi har monteret en flot frilufts-sauna, hvor fra man året rundt kan sidde og nyde udsigten ud over Ebeltoft vig med fuld varme på ovnen efter en tur i havet.  

Forkælelse 

Saunaen er i dette sommerhus prikken over i'et, når vi snakker om forkælelse og sammenvær. Husets indretning og design lækker op til, at man er sociale og sætter pris på velvære og natur. 

  • Text Hover

  • Jeg er meget imponeret over resultatet, som nu står indflytningsklart og rent. Projektet er afleveret til tiden og der har været en god sparring igennem hele forløbet.
    Bent Hessner, Ejer
  • Text Hover

Et stykke godt håndværk, vi er stolte af..

Vi er stolte af at have afleveret et sommerhus, hvor bæredygtighed møder finesse og luksus, og hvor kunden står med et smil på munden og har fået netop det de ønskede sig.


Tegnestuen ASK har fået skabt et sommerhus, hvis moderne udtryk og faciliteter smelter godt sammen med beliggenhed og placering. 

Modtag et uforpligtende tilbud

Referencer

Bæredygtigt tilbygning – Diffusionsåben og på skruefundament.
Se case

Tilbygning

Bæredygtigt tilbygning - Diffusionsåben og på skruefundament.

Læs mere

Opførelse af arkitekt tegnet sommerhus i Ebeltoft
Se case

Facadebeklædning / Sommerhus

Opførelse af arkitekt tegnet sommerhus i Ebeltoft

Læs mere

Nyt tag og efterisolering af 70’er villa
Se case

Tagrenovering

Nyt tag og efterisolering af 70'er villa

Læs mere

Tilbygning gav nyt liv til 60’er villa
Se case

Tilbygning

Tilbygning gav nyt liv til 60'er villa

Læs mere