Your address will show here +12 34 56 78

Services

Facade­beklædning

Facaden er det første indtryk dit hus danner, og derfor skal det gerne være godt. Traditionelt kræver det meget vedligehold med at male eller rengøre. Den gode nyhed er at det kan gøres lettere. Jeg har specialiseret mig i at lave facadebeklædning i forskellige træsorter som både er stilrent, langtidsholdbar og vedligeholdelsesfri.


Når du har fået lave en facade hos mig, kan du læne dig tilbage og nyde en flot facade de næste 25-50 år, uden at skulle løfte en finger for at vedligeholde det.

Superwood

Er en dansk virksomhed og er en revolutionerende, effektiv og miljøvenlig teknologi, der beskytter træet helt ind i kernen. Derfor har træ- og facadebeklædning fra Superwood ekstrem lang levetid. 


Superwood kommer i en bred vifte af arkitektegnede profiler, som fås færdigmalet i alle tænkelige farver, hvilket er med til at holde prisen nede og kvaliteten i top.

Superwood er ligesom termotræ en økonomisk løsning til dig der vil give dit hus et smukt og naturligt udtryk.

Termotræ

Er varmebehandlet nåletræ, og er et bæredygtigt alternativ til trykimprægneret træ. Det varmebehandles ved minimum 215 C, hvilket fjerner harpiks, terpentin og formaldehyd og giver træet en flot overfalde. Samtidig gør det træet utroligt modstandsdygtigt imod fugt, salt og omskifteligt vejr.

Det har en levetid på minimum 15-20 år, med minimalt vedligehold, og er en økonomisk løsning til dig gerne vil have en flot facade i træ.

Cedertræ

Kommer både i en dansk og en amerikansk variant. Det har et højt naturligt indhold af toxiner hvilket gør den utroligt modstandsdygtig overfor råd og svamp. Samtidig er det en utrolig flot træsort, og man kan både oliebehandle det, eller lade det være i sin naturlige form. 


Når det oliebehandles, får den et utroligt flot farvespil af brune farver. Hvis der ikke gøres noget ved det får det en sølvgrå patinering. 


Cedertræ skaber en smuk æstetisk løsning, og har typisk en holdbarhed på 30 år.

Shou Sugi Ban

Dette er en ældgammel japansk metode til at overfladebehandle træ, og foregår indledende ved at man forkuller træets overflade. Dette giver træet en unik beskyttelse mod råd, svamp og uv-stråler, som gør det særligt velegnet til huse ved havet, da det ikke i samme grad påvirkes af vind og vejr. Samtidig har det en flot sort farve, som ikke kræver vedligehold.

Shou Sugi Ban holder afhængeligt af træsort typisk 50 år og er til dig der vil have en helt unik og eksklusivt udseende facade.

Hårdt træ

Normalt kender du det fra terrasser, hvor det bliver brugt på grund af holdbarheden og den smukke patinering. Jeg anvender det også til facadebeklædning, i form af listebeklædning. 


Træets naturlige hårdhed gør at det holder op imod 50 år, uden nogen form for vedligehold. Denne løsning er til dig der vil have et unikt og eksklusivt look på din facade.

Vi kan også hjælpe dig med

Carport & Garage

Tilbygning

Modtag et uforpligtende tilbud