Your address will show here +12 34 56 78

Services

Garage & Carport

Vores Garager og Carporte er til dig der vil have en flot og stilren indkørsel, men vil undgå besværet ved vedligehold. Når vi går ind og laver en garage eller en carport er det ikke en standardvarer, men en skræddersyet totalløsning tilpasset jeres grund. Det betyder at i kun har en kontaktperson hvor alle processer er samlet et sted, derved undgås unødvendige administrationsgebyrer. 


Når vi sætter os til tegnebrættet, er vores fokus på at lave en funktionel løsning der anvender pladsen bedst muligt og matcher den stil resten af grunden har.

Garage

En Garage er ikke bare et sted at opbevare sin bil, det er mere plads. Det kan fx være her man har en ekstra fryser, vaskemaskine og tørretumbler, eller det kan være her teenagerne holder fest uden at det forstyrre hele nabolaget. Hvordan man har tænkt sig at bruge pladsen siger meget om hvordan det skal bygges. Derfor kommer jeg også meget gerne forbi og snakker om hvordan vi kan få mest muligt ud af jeres plads.

Carport

En bæredygtig og økonomisk fornuftig løsning der giver dig de kvadratmeter du mangler.


Vi er specialiseret i moderne løsninger i træ, som har minimal indvirkning på din daglige gang i hjemmet under byggeriet.

Vi kan også hjælpe dig med

Tilbygning

  • Text Hover

Facadebeklædning

  • Text Hover

Modtag et uforpligtende tilbud