Your address will show here +12 34 56 78

Services

Tilbygning

Der er mange grunde til at vores kunder vælger at få lavet en tilbygning, men den der oftest går igen er at de er glade for at bo hvor de bor. Når vi bygger til har vi typisk en arkitekt med ude så vi kan ramme den samme stil, og så arbejder jeg meget gerne med upcyclede materialer. Det vil sige vi ofte bruger det vi river ned, til at bygge op igen. 


Mine kunder er typisk glade for vores totalløsninger fordi de kun har én kontaktperson, så der er taget hånd om det hele og så for en fast pris. Hvis du scroller videre ned på siden kan du se de typiske tilbygninger vi laver.

Stue

Der kan være mange grunde til at lave om i en stue, det jeg oftest oplever er at mine kunder gerne vil have mere lys eller mere plads. Jeg kommer meget gerne forbi og tager et kig på jeres ejendom og en snak om hvilke muligheder der er for at lave jeres drømmestue.

Køkken-alrum

Når man skal lave et køkken alrum indebærer det ofte at rive en væg eller to ned. Her er det utroligt vigtigt at være opmærksom på at man ikke river en bærende væg ned, og hvis der skal rives en bærende væg ned handler det om at gøre det på en måde hvor man beholder de bærende elementer.

Jeg kommer meget gerne forbi og tager en snak om mulighederne for lige netop jeres hus.

Ekstra værelse

En udvidelse af familien, betyder ikke nødvendigvis at man skal flytte. Der er også mulighed for at få bygget et ekstra værelse til. Det er ofte væsentligt billigere end at flytte, og man undgår alt besværet der følger med. Her er det vigtigt at man tænker over hvor værelset skal være, samt grundens udformning og jordtypen.


Hvis I har brug for mere plads, kommer jeg meget gerne forbi for at kigge på jeres situation og se på de muligheder der er.

Badeværelse

Jeg kan sammen med mine samarbejdspartnere også stå for en totalløsning på et ny badeværelse. Jeg står for al koordinering, så i slipper for besværet med at få flere forskellige håndværkere til at gå op i en højere enhed. Det hele bliver selvfølgelig lavet inden for en bæredygtig og kvalitetsbevidst filosofi.

Vi kan også hjælpe dig med

Carport & Garage

  • Text Hover

Facadebeklædning

  • Text Hover

Processen

Første skridt - Kontakt

Møde og tilbudsgivning

Vi kommer forbi og kigger på projektet og tager en snak om de forskellige muligheder og vi giver et groft prisestimat. Det er selvfølgelig altid gratis og uforpligtende.

Skitsering af løsning

Næste skridt på vejen til jeres tilbygning er at få skitseret jeres ideer. Vi kommer igen forbi og tager denne gang en arkitekt med som konkretiserer jeres ideer.

Indgå en aftale

Der bliver udformet et tilbud på baggrund af de løsninger vi har snakket om på sidste møde. Tilbuddet indeholder en udspecificeret pris og en juridisk aftale der lever op til gældende normer i branchen.

  • Text Hover
  • Text Hover

Andet skridt - Udførsel

Projektering

Vi udarbejder teknisk tegningsmateriale og håndtere alt arbejdet omkring at få en bygningstilladelse. Her kan i læne jer tilbage, mens vi holder Jer opdateret.

Opstart af byggeri

Når byggetilladelsen er på plads kan vi starte byggeriet. Vi tilstræber os på at holde indgrebet i jeres dagligdag minimalt.

Løbende sparring/kontakt med bygherre

Vi holder løbende jer opdateret omkring byggeriets fremskridt og svarer gerne på løbende spørgsmål.

Kvalitetssikring

Vi fører løbende kvalitetssikring og dokumenterer det elektronisk på www.minbyggesag.dk hvor du altid kan følge med, og senere finde relevant dokumentation.

Tredje skridt - Aflevering

Afslutning af byggeri

Når vi er færdige med byggeriet, håndterer vi dokumentationsbyrden og kommunikationen med kommunen og færdigmelder dit byggeri.

Rengøring

Igennem hele forløbet tilstræber vi os på at holde en flot og ordentlig byggeplads og når vi er færdige aflevere vi et rent og indflytningsklart produkt.

Slutkontrol

Vi laver vores arbejde ordentligt, og derfor gennemgår vi også hele byggeriet sammen med jer for at sikre at det lever op til jeres forventninger.

Aflevering til kunde

Når vi har sikret at alt er i kontraktmæssigt stand siger vi tak for samarbejdet og gør regnskabet op.

  • Text Hover

Modtag et uforpligtende tilbud