Om Bæredygtigt Byggeri

Jeg har valgt at starte selvstændigt med Bæredygtigt byggeri fordi det lader mig være uden for og arbejde med hænderne i et naturmateriale der har flere muligheder end begrænsninger. Det er vigtigt for mig at være selvstændig fordi det lader mig tage ansvar.

Det giver mig kontrol over hele processen fra start til slut og gør mig i stand til at aflevere et stykke håndværk jeg kan være stolt af.

Bæredygtigt er mere end bare et ord

Jeg elsker at bruge min fritid i naturen, friluftslivet og udelivet har været en stor del af mit liv, og det er vigtigt for mig at fremtidige generationer også har mulighed for at nyde det.

Derfor er bæredygtighed en reel værdi for mig, og ikke bare noget jeg siger.

Uddannet tømrer der kan eksekvere

Jeg har en baggrund som Sergent i forsvaret, hvor jeg blandt andet har været en tur forbi de varme lande. Det har givet mig en unik evne til at planlægge og eksekvere projekter, sammen med min faglige viden som uddannet tømmer gør det mig i stand til at færdiggøre de fleste former for byggearbejde fra start til slut.

Et stærkt værdisæt

Når du går ud og investere dine penge i et byggeri, er det vigtigt for mig at du også får det du gerne vil have ud af dem. Det starter med god kommunikation og en forventningsafstemning, som sikrer at det også er et stykke arbejde du kan være glad for om 5, 10 og 25 år. Dette sker kun hvis arbejdet er udført korrekt, og det sikre jeg ved at følge en gennemtestet proces for byggeri.

Vil i også have et uforpligtende tilbud?

Kontakt os