Tilbygning

Der er ofte mere end en grund til, at vores kunder vælger at få bygget til, men den der oftest går igen er at de er glade for at bo hvor de gør, men mangler plads. Når vi bygger for jer, er det altid i samarbejde med professionelle samarbejdspartnere som er specialister i netop deres fag. Det er lige fra arkitekten der hjælper jer med at få tanker og drømme ned på papir, til maleren der sætter det sidste penselstrøg.

Vi er meget interesseret i de nye materialer, løsninger og metoder der konstant udvikler sig i byggebranchen og bruger derfor tid på, at sætte os ind i det, så vi kan vejlede jer bedst muligt.

Vi tilbyder jer en totalløsninger der gør det nemt for jer at overskue det økonomiske og praktiske i byggeriet. Det gør også at i kun skal forholde Jer til én kontaktperson, der er tager hånd om hele processen fra start til slut. Hvis du scroller videre ned på siden, kan du se et udpluk af de behov en tilbygning kan rumme. .

Stue

Der kan være mange grunde til at lave om i en stue, det jeg oftest oplever er at mine kunder gerne vil have mere lys eller mere plads. Jeg kommer meget gerne forbi og tager et kig på jeres ejendom og en snak om hvilke muligheder der er for at lave jeres drømmestue.

Køkken-alrum

Når man skal lave et køkken alrum indebærer det ofte at rive en væg eller to ned. Her er det utroligt vigtigt at være opmærksom på at man ikke river en bærende væg ned, og hvis der skal rives en bærende væg ned handler det om at gøre det på en måde hvor man beholder de bærende elementer.

Jeg kommer meget gerne forbi og tager en snak om mulighederne for lige netop jeres hus.

Ekstra værelse

Når du går ud og investere dine penge i et byggeri, er det vigtigt for mig at du også får det du gerne vil have ud af dem. Det starter med god kommunikation og en forventningsafstemning, som sikrer at det også er et stykke arbejde du kan være glad for om 5, 10 og 25 år. Dette sker kun hvis arbejdet er udført korrekt, og det sikre jeg ved at følge en gennemtestet proces for byggeri.

Badeværelse

Jeg kan sammen med mine samarbejdspartnere også stå for en totalløsning på et ny badeværelse. Jeg står for al koordinering, så i slipper for besværet med at få flere forskellige håndværkere til at gå op i en højere enhed. Det hele bliver selvfølgelig lavet inden for en bæredygtig og kvalitetsbevidst filosofi.

Vil i også have et uforpligtende tilbud?

Kontakt os