Referencer

Nyt tag og efterisolering af 70'er villa

Projekt

Nyt tag og efterisolering

Kunde

Privatperson.

Samarbejdspartnere

Dansk Træfiberisolering

Vi har på en 70’er villa i Vejlby Risskov fornyeligt skiftet tagkonstruktionen, da undertaget var mørt og hullet. Der er på villaen lagt nyt top undertag fra Profile og udskiftet tagrender til en større model, som vil kunne modstå de store regnmængder der ind imellem rammer os. Tagkonstruktionen er sluttet af med ikoniske “gammeldansk vingetegl”, som giver et flot klassisk udtryk.

Inde på loftet har vi etableret ny gangbro og vores samarbejdsparterner fra Dansk Træfiberisolering, har udlagt 250 mm bæredygtig træfiber isolering.

Godt klima - Inde og Ude

Vores samarbejder Dansk Træfiberisolering har udlagt 250 mm Hunton Nativo® Træfiberisolering i forbindelse med renoveringen.

Nativo Træfiberisolering er en fornybar naturressource og et bæredygtigt produkt både på kort og langt sigt.

Nativo Træfiberisolering bidrager desuden til et sundt indeklima med behagelige og jævne temperaturer i boligen grundet den høje varmelagringskapacitet og evnen til at optage og afgive fugtighed.

20 års garanti på undertaget

Vi har på villaen monteret et banevarer undertag fra Profile. PROTEX® STEP er et diffusionsåbent undertag, som kombinerer en række gode egenskaber i ét og samme produkt. PROTEX® STEP kommer med en 20 års totalgaranti fra producenten.

PROTEX® STEP er vind- og vandtæt, men samtidig diffusionsåbent, hvilket gør, at taget kan ånde frit.

Dantegl Gammel Dansk

Tagkonstruktionen er afsluttet med en klassiker inden for tegl, som giver huset et smukt dansk udseende. Den klassiske danske tegltagsten. Formen og den smukke røde farve er et billede

på Danmark. Dantegl er et helt igennem dansk naturprodukt, der bygger på stolte håndværksmæssige traditioner, der går mere end 1.000 år tilbage i tiden. Den perfekte tagløsning til såvel nybyggeri som renovering i traditionel stil.

Stærkt og tæt tag

En stærk tagløsning, der kun bliver smukkere med årene. Dantegl leveres i to modeller, men model Gammel Dansk har et lidt større overlæg, hvilket giver et tættere tag.

Rent og til tiden!

Vi går meget op i at holde en ryddelig og ren byggeplads som er til mindst muligt gene for jeres daglig dag. Derud over er det en kæphest for os at aftaler overholdes og vi levere det produkt i havde ønsket, til tiden.

Når i skal ud og investere jeres penge i et byggeri, er det vigtigt for mig, at i får det ud af dem i ønsker. Det starter med god kommunikation og en forventningsafstemning, som sikrer, at det også er et stykke arbejde i kan være glad for om 5, 10 og 25 år. Dette sker kun hvis arbejdet er udført korrekt, og det sikre jeg ved at følge en gennemtestet proces for byggeri.

Vil i også have et uforpligtende tilbud?

Kontakt os